Financiële diensten voor bedrijven - Administratie & Budgetservice Oldambt

Budgetcoaching


Budgetcoaching - Administratie & Budgetservice Oldambt

Belangrijkste reden: het voorkomen van financiële problemen.

Steeds meer mensen komen in de financiële problemen, doordat ze het overzicht in hun eigen geldzaken kwijt zijn. Dit is vaak het gevolg van niet geplande wijzigingen in de inkomsten en/of uitgaven, daardoor geven ze meer geld uit dan er binnenkomt. Hierdoor ontstaat een onbalans tussen inkomsten en uitgaven. Zowel jongeren, volwassenen als ouderen, van "hoog tot laag" kampen met dit probleem. Door deze mensen op een eenvoudige, maar doeltreffende, manier te begeleiden bij hun dagelijkse financiële beslommeringen wordt door ons in een behoefte voorzien. Als er geen helpende hand wordt geboden dan belanden ze alsnog onnodig in de schuldhulpverlening. Het (vroeg)tijdig inschakelen van ons als budgetcoach voorkomt problematische schulden en administratieve chaos.

Wilt u meer informatie over onze andere diensten? Ga dan naar de pagina diensten.

Laatste nieuws


Samen werken = elkaar versterken!!


Het is een Feit!! We zijn maten! Vanaf 29 maart zijn wij ingeschreven bij het Kamer van Koophandel als maatschap. Door onze kennis en ervaring te bund... lees verder »

Sparen!!!


Het Nibud concludeert dat de overheid en het bedrijfsleven mensen moeten helpen met sparen, want de mens is er van nature niet voor gemaakt. Het Nibud... lees verder »