Budgetbeheer en Budgetcoaching - Administratie & Budgetservice Oldambt

Budgetbeheer


Budgetbeheer - Administratie & Budgetservice Oldambt

Budgetbeheer gaat een stapje verder dan budgetcoaching
Door middel van budgetbeheer wordt rust en overzicht gecreëerd. Op vrijwillige basis worden inkomsten en uitgaven beheerd. Je vaste lasten en eventuele aflossingen van schulden worden maandelijks betaald. Hierdoor zal er weer snel een balans ontstaan in je inkomsten en uitgaven. Er worden reserveringen gemaakt voor onverwachte uitgaven, auto-onderhoud en voor bijv. extra ziektekosten, mits het saldo het toelaat.

Tijdig inschakelen van hulp kan geldbesparend werken
Budgetbeheer kan jou op termijn veel geld besparen. Er mogen geen nieuwe schulden ontstaan en je voorkomt hiermee eventuele incasso- of deurwaarderskosten. Veel mensen vinden het lastig om te sparen of om geld te reserveren voor onvoorziene kosten. Ze vinden het dan ook heerlijk dat er door het inzetten van budgetbeheer weer kan worden gespaard (na het - eventueel - aflossen van de schulden).

Wilt u meer informatie over onze andere diensten? Ga dan naar de pagina diensten.

Laatste nieuws


Een feestelijk jubileum


Hoera, vandaag bestaat Administratie & Budgetservice Oldambt 7 jaar!! Vandaag is het op de kop af 7 jaar geleden dat wij begonnen aan een mooie, i... lees verder »

Sparen!!!


Het Nibud concludeert dat de overheid en het bedrijfsleven mensen moeten helpen met sparen, want de mens is er van nature niet voor gemaakt. Het Nibud... lees verder »